Martijn Snoep stopt

Delen:

Beeld bij De Brauw opleiding 1Martijn Snoep stopt per 1 januari 2016 als managing partner van De Brauw Blackstone Westbroek. Tijdens de partnervergadering in november wordt besloten wie Snoep zal opvolgen als managing partner.

Snoep stond sinds begin 2010 aan het roer van De Brauw. In dat jaar werd hij aanvankelijk voor vier jaar benoemd, waarna zijn termijn nog eens met twee jaar werd verlengd. Per 1 januari loopt die termijn ten einde. “Ik keer terug naar de internationale mededingings- en reguleringspraktijk van ons kantoor.”

De afgelopen tijd deed Snoep geregeld van zich spreken in de media, onder meer over de tientallen zzp’ers tellende Flexpool van De Brauw, en met zijn pleidooi om de nieuwe advocatenopleiding ook toegankelijk te maken voor studenten zonder bachelor rechten op zak. Ook mengde hij zich in de discussie over de toekomst van de gefinancierde rechtshulp.

Recentelijk kwam hij in het nieuws vanwege een tuchtklacht die oud-NS-topman Timo Huges tegen hem indiende, wegens uitspraken over het onderzoek dat De Brauw namens NS had uitgevoerd naar de OV-aanbesteding in Limburg.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven