Masterclass van topmediator Douglas Noll

Delen:

Foto MBBI

De Amerikaanse topmediator Douglas Noll geeft op 4 oktober een masterclass mediation in het Vredespaleis in Den Haag. Noll is in Nederland voor een internationale conferentie van de Stichting Mediators Beyond Borders International (MBBI) op 5 en 6 oktober in Den  Haag.

Op de dag vóór de conferentie, woensdag 4 oktober, geeft Noll de masterclass over ‘De-Escalating Strong Emotions in Negotiation, Diplomacy and Conflicts’. De masterclass richt zich op advocaten en diplomaten en is apart van de conferentie bij te wonen.

Voordat Doug Noll zich bezighield met het spreken en schrijven over bemiddeling, probleemoplossing en vredesprocessen, werd hij jaren achtereen uitgeroepen tot één van Amerika’s beste advocaten. Deelnemers leren in de masterclass te werken met Noll’s technieken op het gebied van bemiddeling in beladen situaties.

Tijdens de internationale conferentie komen sprekers, panelleden en deelnemers van over de hele wereld (veelal uit conflictlanden) naar Den Haag om ervaringen en ideeën te delen over vredesprocessen. De MBBI wil bijdragen aan duurzame vrede na conflictsituaties.

Aanmelden kan hier. Het inschrijfgeld voor deze masterclass wordt gedeeltelijk gebruikt voor de reis- en verblijfskosten van conferentiedeelnemers uit conflictlanden (geen overheden). Velen van hen kunnen dit zelf niet betalen, en op deze manier wil de organisatie voorkomen dat de deelnemers veelal uit westerse landen komen, terwijl het juist draait om de aanwezigheid van mensen uit conflictlanden. De MBBI is een niet-gouvernementele organisatie.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven