Maverick stunt met vliegtuigen

Delen:

Je moet íets doen om op te vallen. Met een bijzondere stunt heeft advocatenkantoor Maverick (mededingingsrecht) daarom aandacht gevestigd op de verhuizing naar de Barbara Strozzilaan 360  aan de Zuidas in Amsterdam. De mededingingsadvocaten lieten drie uur lang drie reclamevliegtuigjes over Nederland vliegen met de teksten ‘Maverick requesting flyby’, ‘We zijn verhuisd’ en ‘Ga naar maverick-law.com.’. De vliegtuigjes cirkelden tien rondjes over de Zuidas.

“We hebben tientallen reacties gehad,” zegt advocaat-partner Martijn van de Hel van Maverick. Vooral de tekst ‘Maverick requests flyby’ sprak tot de verbeelding, omdat die afkomstig is uit de film Top Gun waarin de hoofdrolspeler Maverick (‘Uitblinker’) toestemming vraagt om langs een gebouw te scheren. Hoewel die toestemming wordt geweigerd, haalt Maverick (gespeeld door Tom Cruise) toch zijn stunt uit, waarna mensen in de kantoortoren van de schrik koffie over zich morsen.

Of er op de Zuidas ook koffie is gemorst, is niet bekend. Wel laat Van de Hel weten dat het advocatenkantoor met veel plezier terugkijkt op de stunt. “Voor een paar duizend euro krijg je heel veel aandacht voor je bedrijf.”

beeld-bij-maverick-stunt

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven