Mediation voor vastgoed en bouw

Delen:

Vastgoedinstituut RICS lanceert gespecialiseerde mediation services voor de vastgoedsector en de bouw in Nederland. Tijdens een introductiebijeenkomst op 7 december bij Nauta Dutilh in Amsterdam geven RICS-medewerkers een toelichting op deze methode van geschiloplossing.

Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) biedt de sector een alternatief voor een gang naar de rechter. Partijen die een geschil willen oplossen kunnen een beroep doen op RICS geaccrediteerde mediators, die geschoold zijn in verschillende manieren om door bemiddeling geschillen op te lossen. RICS in Nederland heeft twaalf geaccrediteerde mediators.

De introductiebijeenkomst is toegankelijk voor alle partijen die actief zijn in de vastgoedsector en de bouw én geïnteresseerd zijn in mediation als methode om een geschil op te lossen. De sprekers zijn Maarten Vermeulen, managing director RICS Europa, dr. John Fletcher, RICS Product Group Director ADR (Alternative Dispute Resolution), en drs. Cosmo Schuurmans, RICS Mediator. De officiële lancering bestaat uit het in gebruik nemen van de Nederlandse website voor RICS Mediation.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de RICS website, waar ook het programma staat vermeld.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven