Mediationfestival 2013

Delen:

Het Centrum voor Conflicthantering organiseert het jaarlijkse Mediationfestival op woensdag 12 juni in Utrecht. Het festival is voor iedereen die betrokken is bij mediation en coaching en in het bijzonder voor nieuwsgierige mensen die zich verder willen ontwikkelen als professional en als mens.

In de verschillende workshops (met sprekers van binnen maar vooral ook buiten het vakgebied) zullen deelnemers ‘verborgen schatten’ ontdekken, grenzen overschrijden, actief in beweging komen, anders leren waarnemen, eigen (mediation)vaardigheden versterken en zo een persoonlijke schatkaart inkleuren.

Nieuw in het festivalprogramma is de workshop ‘Waarnemen van de Weerstand’van topchoreografe Isabelle Beernaert. In haar visie ontstaat de choreografie door weg te komen van wat gemaakt is en te gaan naar het echte. Via bewegingspatronen als vastnemen en afstoten, kijkend naar grenzen en die verleggen ontdekken deelnemers hoe Isabelle vanuit het waarnemen van de beweging, barrières onderkent en de ander bewust maakt, waardoor keuze ontstaat.

Het Centrum voor Conflicthantering is het opleidingsinstituut voor trainingen in mediation, conflictmanagement, coaching en communicatie, erkend door het NMI en nauw betrokken bij de ontwikkeling van mediation in Nederland.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven