Meer advocaten goedkoop uit

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vanaf 1 januari 2018 komen meer advocaten in aanmerking voor de lagere financiële bijdrage aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Dat is het gevolg van het besluit van de orde om een nieuwe categorie-indeling in te voeren.

De inkomensgrens voor de lage categorie verschuift van 32.500 euro naar 37.000 euro. Dat kan voor advocaten in de inkomenscategorie 32.500 – 37.000 euro een aardig voordeel opleveren.

Nu bedraagt de hoge bijdrage 790 euro, en de lage bijdrage 259 euro. De jaarlijkse bijdragen worden vastgesteld tijdens de vergadering van het College van Afgevaardigden in december.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top