Meer benoemingen en transfers

Naast alle eerdere nieuwsberichten op Mr. Online van benoemingen en transfers bij onder andere Clifford Chance, Nysingh, KienhuisHoving per 1 januari 2008 zijn er nog meer te noemen. Namelijk bij JPR, Lexence en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.

Nieuwe partner Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Per 1 januari 2008 is Wemmeke Wisman als partner toegetreden tot advocaten- en notarissenkantoor Pels Rijcken. Wemmeke Wisman studeerde rechten en klassieke talen aan de Universiteit Leiden.

Wemmeke Wisman is sinds 1998 verbonden aan Pels Rijcken, en maakt deel uit van de sectie Civiel (proces)recht. Zij is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en contractenrecht. Een bijzonder accent binnen haar praktijk ligt op het voeren van procedures voor overheden op het grensvlak van civielrecht en (internationaal) publiekrecht. Wemmeke Wisman is daarmee werkzaam in het hart van de procespraktijk van Pels Rijcken. Haar ambitie is een verdere groei daarvan te bewerkstelligen.

Lexence benoemt twee nieuwe partners

Bram Thomas en Wouter Helder zijn per 1 januari jl. benoemd tot partner bij Lexence. Bram Thomas is gespecialiseerd in het burgerlijk procesrecht en heeft ruime ervaring in complexe civiele procedures en arbitrages. Wouter Helder heeft veel kennis en ervaring op het gebied van fusies, overnames en private equity transacties. Hij is bovendien op deze gebieden werkzaam als gastdocent aan de Erasmus Universiteit en aan de Amsterdam School of Real Estate.

Veranderingen bij JPR Advocaten

Met ingang van 1 januari 2008 vormen mr. Bart Holthuis en mr. Wouter Ribbers het Dagelijks Bestuur van JPR Advocaten. Binnen het bestuur zal Bart Holthuis verantwoordelijk zijn voor de vestigingen Deventer en Zutphen. Wouter Ribbers zal verantwoordelijk zijn voor de vestigingen Doetinchem, Enschede en Groenlo. Verder is per dezelfde datum mr. Tian Herstel toegetreden tot de maatschap van JPR.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven