Meesterlijke mode in Arnhem

Delen:

Onder het motto Meesterlijke Mode zullen op 24 juni vrouwelijke advocaten van De Kempenaer Advocaten op de catwalk lopen van de Arnhemse mode-biennale: Toonaangevende mode wordt gedragen door meesters in de rechten. Mode die is ontworpen door meesters in de mode. Het evenement vormt voor de Kempenaar Advocaten de jaarlijkse relatiedag voor cliënten en zakelijke relaties. Er wordt mode geshowed van onder meer Claudia Sträter ‘limited edition Spijkers & Spijkers by Claudia Sträter’, Marcha Hüskes en Joline Jolink.

Het kantoor geeft hierbij de volgende toelichting: Advocaten zijn verplicht om tijdens rechtszittingen een toga en bef te dragen. Hetzelfde geldt voor rechters, officieren van Justitie en griffiers. De zwarte toga staat symbool voor de afwijzing van ijdelheid, de witte bef voor neutraliteit. Daar waar de toga en bef als doel hebben om geen onderscheid te maken, doet mode dat juist wel. De advocaat is buiten de rechtszaal niet gebonden aan de strenge kledingvoorschriften. Geheel volgens de opvattingen van De Kempenaer Advocaten -namelijk om bij voorkeur een gang naar de rechter te voorkomen- is de zakelijke en tegelijkertijd persoonlijke gedragen mode een weerspiegeling van onze werkwijze. Het contrast tussen de ouderwetse toga en zakelijke mode wordt daarmee zichtbaar en duidelijk. In de show ‘Meesterlijke Mode’ onderscheiden de vrouwelijke advocaten van ons kantoor zich van zowel elkaar als van collega’s van andere kantoren. Tot zover Els van Haalen-Koot, kantoordirecteur van Kempenaar Advocaten.

Ook niet relaties van het Arnhemse kantoor kunnen de modeshow bijwonen. Zij kunnen via de Arnhemse Modebiënnale toegangskaarten bestellen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven