Michiel van Kleef verlaat Mr.

Delen:

Michiel van KleefBegin volgend jaar stapt Michiel van Kleef op als hoofdredacteur van Mr. Na ruim tien jaar vindt hij het tijd om het stokje over te geven aan een (jongere) opvolger. Van Kleef: “Ik heb al die jaren met heel veel plezier en samen met mijn collega’s zowel blad als website inhoudelijk vorm kunnen geven. Het is een voorrecht te werken voor een zo kritische doelgroep. Die heeft me al die jaren scherp gehouden en me gestimuleerd een tijdschrift en een website te maken die voor juristen in Nederland een relevante, en soms wellicht ook amusante en onderhoudende bron van informatie is.”

Wie zijn opvolger als hoofdredacteur gaat worden kan Van Kleef (59) nog niet zeggen: “De sollicitatieprocedure is pas deze week in gang gezet. Duidelijk is wel dat iemand wordt gezocht met een heldere visie op de verschillende mediatypes binnen het Mr. portfolio. Het tijdschrift staat als een huis en de website wordt binnenkort opnieuw ingericht en vormgegeven. Komende jaar zal daarom vooral in het teken staan van verdere inzet van social media. Mr. was destijds voor de juridische wereld een noviteit tussen de wat saaie bestaande vakbladen. Eenzelfde ambitie is er nu voor de social media. Ondanks het feit dat binnen de juridische wereld Facebook en Twitter veelal nog niet als relevante informatiebronnen worden gezien, is er sprake van een dynamiek die ook voor Mr. inhoudelijk en commercieel absoluut kansen biedt.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven