Vrijdag is het zover: de Juriquiz!

Vrijdag 11 juni vindt de JuriQuiz plaats, de spannende online pubquiz voor juristen. Tot en met 10 juni kunt u zich inschrijven voor de Juriquiz, die wordt georganiseerd door het CPO, Lexxyn en Mr. Het inschrijfgeld komt ten goede aan Lawyers for Lawyers.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
social-image juriquiz-ca13ba5d

Minister voor rechtsbescherming Sander Dekker houdt zich bezig met:

a. advocatuur, zittende en staande magistratuur
b. advocatuur, notariaat en staande magistratuur
c. advocatuur, zittende magistratuur en notariaat
d. advocatuur, notariaat, zittende en staande magistratuur

Dit is een voorbeeldvraag uit de categorie juridische actualiteit. Daarnaast worden vragen gesteld op het gebied van geldend recht, juridische klassiekers en legal & tech.
Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, rechters, officieren van justitie en andere juristen kunnen het tijdens de quiz met een team opnemen tegen andere juristenteams. De Juriquiz vindt plaats op vrijdagmiddag 11 juni, van 15.30 uur tot 17.00 uur.

Breinbrekers

De vragen worden gemaakt door de opleiders van het CPO, de redactie van Mr. en de technisch adviseurs van Lexxyn Groep en beloven echte breinbrekers te worden. Onder leiding van presentator Christiaan Alberdingk Thijm (bureau Brandeis/Universiteit van Amsterdam) speelt u vier ronden van tien vragen in de strijd om de eretitel ‘Winnaar JuriQuiz 2021’.

Livestream

De deelnemers spelen vanuit huis of kantoor mee, en beantwoorden de vragen die in de livestream worden gesteld. Ondertussen overlegt u via bijvoorbeeld een videovergadering met uw teamgenoten en vult uw teamcaptain de vragenlijst in.

Steun Lawyers for Lawyers

Als inschrijfgeld voor de JuriQuiz vraagt de organisatie alle deelnemende teams om een donatie van (minstens) € 7,50 per teamlid te doen aan Lawyers for Lawyers: de organisatie die zich wereldwijd inzet voor de bescherming van advocaten en een vrije en onafhankelijke advocatuur.

Deelnemen

Wilt u uw team inschrijven of meer weten over de JuriQuiz? Ga naar www.juriquiz.nl voor meer informatie over hoe mee te spelen, en voor het inschrijfformulier. Ook kunt u daar het deelnemersoverzicht zien.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top