Morningstar opent nieuw kantoor Oslo

Morningstar Systems, onderdeel van de I.R.I.S. Group en specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement binnen de advocatuur, opent een nieuw regiokantoor in de Noorse hoofdstad Oslo. Vanuit deze nieuwe vestiging kan Morningstar haar klanten en partners in Scandinavië een nog betere ondersteuning bieden. De vestiging zal vooralsnog dienst doen als kantoor voor heel Scandinavië, de verwachting is dat op middellange termijn in alle Scandinavische landen een vestiging wordt geopend.

De aanleiding tot een vestiging in Scandinavië ontstond toen Morningstar Systems ongeveer twee jaar geleden het prestigieuze Noorse advocatenkantoor Wiersholm als klant mocht verwelkomen. Marc Gelissen, directeur van Morningstar: "Meerdere klanten volgden, zowel in Noorwegen als Finland, en we blijven snel groeien. Er is duidelijk ook in Scandinavië een grote vraag naar de specifieke oplossingen die Morningstar Systems biedt. De beslissing een Noors kantoor te openen is dus een logische volgende stap."

In eerste instantie zal het kantoor de Morningstar Systems services en producten aanbieden die gericht zijn op de advocatuur. Op relatief korte termijn zullen ook andere producten en diensten uit de I.R.I.S. portfolio aangeboden worden. Tijdens het eerste Morningstar Legal IT seminar in Oslo, waaraan negen van de top tien Noorse advocatenkantoren deelnamen, werd Morningstar met veel enthousiasme verwelkomd als nieuwe speler in de markt.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven