Movies That Matter Festival

Delen:

FilmHet Movies That Matter Festival in Den Haag is het internationale film- en debatfestival over recht en vrede in de Internationale Stad van Vrede en Recht. Hét Nederlandse festival van de geëngageerde film dat jaarlijks plaatsvindt als de dagen lengen en de zomertijd zijn intree weer doet.Het festival vindt plaats van donderdag 20 tot en met woensdag 26 maart.

Het festival biedt een podium aan toegankelijke, actuele filmproducties van bevlogen filmmakers. Films over mensenrechten en menselijke waardigheid die een venster bieden op de wereld. Uit het jaarlijks toenemende aantal geëngageerde films, vertoont het festival een selectie van recente producties die opvallen vanwege hun filmische kwaliteit, dringende inhoud en urgentie. In Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui wakkeren deze actuele documentaires en speelfilms van bevlogen filmmakers het debat over een rechtvaardige wereld en dillema’s van onze tijd aan.

Klik voor meer informatie hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven