Mr. Landelijke Pleitwedstrijden gewonnen door Lokin

De Mr. Landelijke Pleitwedstrijden zijn dit jaar gewonnen door Mr. Asta Lokin, advocaat bij CMS Derks Star Busmann.

Afgelopen vrijdag 4 juli bleek Asta Lokin de beste van de acht winnaars van de eerder gehouden regionale pleitwedstrijden. Asta Lokin won op 6 juni jl. de Utrechtse Pleitwedstrijden. De president van de Utrechtse rechtbank overhandigde Asta Lokin de prof.mr. V.J.A. van Dijk bokaal, de wisselbeker voor de beste pleiter 2008.

De jury bestond uit Mr. H.AE. Uniken Venema, president van de Rechtbank Utrecht, Mr. L.J. Griffith, lid VVD fractie van de Tweede Kamer der Staten – Generaal, Mr. I.E. van Wijland – Kalkman, raadsheer van het Gerechtshof te Arnhem, Mr. W.M.J. Bekkers, landelijk deken van de Orde van Advocaten en advocaat bij Wijn & Stael Advocaten, en Mr. I.N. Weski, advocaat bij Weski Heinrici Advocaten.

Asta Lokin studeerde privaatrecht aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2005 erkzaam bij de praktijkgroep procesrecht/litigation van CMS Derks Star Busmann. CMS Derks Star Busmann is trots op haar overwinning en feliciteert haar met dit mooie resultaat.

Aansluitend vonden de prijsuitreiking, de borrel en het feest plaats in Club Poema te Utrecht.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven