Mr. Rally 2013: steun Lawyers for Lawyers!

Delen:

IMG 1191-100x100Voor de derde keer organiseert Mr. in samenwerking met Rally Masters de Mr. Rally ten bate van Lawyers for Lawyers. De rally wordt verreden op zaterdag 14 september. Inmiddels zijn al ruim 40 equipes met juristen uit alle hoeken en gaten van Nederland ingeschreven. Het evenement is gericht op zowel beginnende als ervaren rallyrijders en kent ook een recreatierit.

De rally wordt actief ondersteund door het Comité van Aanbeveling dat bestaat uit Jan Loorbach (algemeen deken van de Nederlandse Orde van Advocaten), Jean Schreurs (voorzitter van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen) en maar liefst negen lokale dekens.

Bijrijders behoeven geen jurist te zijn en meedoen kan met elk soort en type auto. Voor de rally is geen voorbereiding nodig. Op de rallydag ontvangen de deelnemers de routeboeken met alle benodigde informatie.

Dit jaar voert de rally vanaf Buitenplaats Sparrendaal in Zeist over de prachtige zuidelijke Veluwe richting Brummen, waarna weer westwaarts wordt gereden om te finishen bij Restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. Hier vinden de borrel, de prijsuitreiking en een optioneel diner plaats.

De kosten voor deelname aan de rally voor een equipe van twee personen bedragen € 300,- (excl. BTW) inclusief lunch, tea break en borrel.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.alex-vermogensbank-logo

De Mr. Rally wordt mede mogelijk gemaakt door Alex Vermogensbank.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven