Mr. Rally 2013: steun Lawyers for Lawyers!

Delen:

rally-logoOok dit jaar wordt er een Mr. Rally verreden. En wel op zaterdag 14 september. Evenals andere jaren is Lawyers for Lawyers het goede doel. Nieuw is het Comité van Aanbeveling: Jan Loorbach (algemeen deken van de Advocatenorde), Jean Schreurs (voorzitter van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen) en maar liefst negen lokale dekens steunen de Mr. Rally. De Mr. Rally is dé rally voor juristen in Nederland. Het evenement is gericht op zowel beginnende als ervaren rallyrijders en kent ook een recreatierit.

Na het grote succes van de eerste twee Mr. Rally’s in 2011 en 2012, kon een derde editie niet uitblijven. Naast het sportieve element is er tijd voor onderlinge gezelligheid tijdens de lunch, de tea break en de borrel.

Jan LoorbachLoorbach over de rally: “Snel schakelen. Winnen op inhoud. Uit de bocht vliegen. Chicanes. Brokkenpiloten. Advocaten moeten zich in de autosport snel thuis voelen. Kom dus naar het metaforenparadijs dat ook wel de Mr. Rally wordt genoemd. Goede doelen te over: ontspanning, netwerken, schitterende prijzen en een goed doel. Thuisblijven is misschien goed voor je no claim korting maar daarvan afgezien wel een reeks van gemiste kansen!”

Jean SchreursOok Schreurs nodigt zijn beroepsgenoten uit: “Ik moedig NGB-leden en andere bedrijfsjuristen van harte aan mee te doen aan de Mr. Rally. Natuurlijk omdat het een prima mogelijkheid is om op een sportieve manier de – nu eens niet juridische – degens te kruisen met collega’s en advocaten, maar zeker ook gezien het goede doel: Lawyers for Lawyers.”

In het Comité van Aanbeveling hebben verder zitting: Germ Kemper (deken Amsterdam), Bas Martens (deken Den Haag), Rutger Meijer (deken Noord-Holland), Jan Dijkstra (deken Noord-Nederland), Henk van Dijk (deken ’s-Hertogenbosch), Paul Wilmink (deken Gelderland), Paul Manning (deken Overijssel), Nardy Desloover (deken Rotterdam) en Emilie van Empel (deken Breda Middelburg).

Van Alfa tot Volvo

ferrari-200Bijrijders behoeven geen jurist te zijn en meedoen kan met elk soort en type auto: van Alfa tot (Opel) Omega, van Ferrari tot Rolls Royce, ja zelfs uw donkergrijze Volvo C70 is welkom! Uiteraard zal in Mr. en op deze site uitgebreid worden bericht over de rally. Een unieke kans dus om uw old- of newtimer en dus ook uw leasebakje eens aan uw collega’s te laten zien!

Voor de rally is geen voorbereiding nodig. Op de rallydag ontvangen de deelnemers de routeboeken met alle benodigde informatie. Dit jaar voert de rally vanaf Buitenplaats Sparrendaal in Zeist over de prachtige zuidelijke Veluwe richting Brummen, waarna weer westwaarts wordt gereden om te finishen bij Restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. Hier vinden de borrel, de prijsuitreiking en een optioneel diner plaats.

De rally heeft vier klassementen: de Sportklasse voor de ervaren rijders, de Tourklasse voor minder ervaren rijders en de Recreatieklasse en het Bedrijfsklassement dat samengesteld wordt aan de hand van de prestaties van de deelnemers in het Sport- en Tourklassement.

Inschrijving

De kosten voor deelname aan de rally voor een equipe van twee personen bedragen € 300,- (excl. BTW) inclusief lunch, tea break en borrel.

Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.mr-rally.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven