Mr. Rally: ook voor grote kantoren

Delen:

logo-L4L---v2Een oproep aan de top 25 van de Nederlandse advocatuur om deel te nemen aan de Mr. Rally 2014 heeft een opvallende reactie opgeleverd. Kennedy Van der Laan vindt een rally – hoewel CO2 gecompenseerd – niet binnen het MVO-beleid passen, maar doneert vanwege het sympathieke doel rechtstreeks € 500 aan Lawyers for Lawyers (L4L).

In de brief naar de grote kantoren wordt er op gewezen dat dankzij de sponsoring van bedrijven als Grant Thornton en LeasePlan, vrijwel het gehele inschrijfgeld van de deelnemers naar Lawyers for Lawyers gaat: “Zouden bijvoorbeeld de 20 grootste kantoren van het land elk één of twee equipes opgeven, dan gaat er tussen de 6.000 en 12.000 euro netto naar L4L. Dat voorkomt wellicht een bedelactie van L4L als die van eind vorig jaar”, zo stelt de brief. Klik voor een overzicht van alle inschrijvingen voor de Mr. Rally tot nu toe hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven