Nationale Pleit Marathon 2008 in Rotterdam

Op 25 en 26 april organiseert pleitdispuut D.J. Veegens de 18e editie van de Nationale Pleit Marathon (NPM), de grootste pleitwedstrijd van de Benelux.

Elk jaar strijden de civielrechtelijke pleitverenigingen van negen universiteiten om de titels ‘beste pleiter’ en ‘beste rechter’ van studerend Nederland. De beoordeling van de ten toon gespreide juridische strijd zal in de deskundige handen zijn van de jury, die wordt gevormd door o.a. leden van de Hoge Raad, prominente advocaten en hoogleraren.

Dit jaar wordt de Nationale Pleit Marathon in Rotterdam georganiseerd en is daarom toepasselijk omgedoopt tot ‘NPM’08 aan de Maas’.

De wedstrijddag op zaterdag 26 april zal officieel worden geopend door de heer Opstelten, waarna op de rechtbank van Rotterdam het aanstormende advocaten talent van Nederland de strijd zal aangaan. Gedurende de dag zal er ruimte zijn voor cultureel vermaak en culinaire ontspanning op en langs de Maas.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven