Nationale Pleit Marathon 2008

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Dit weekend op 25 en 26 april staat de Nationale Pleit Marathon (NPM) op de agenda. De Nationale Pleit Marathon is de grootste pleitwedstrijd van de Benelux. Mr. zal daarbij aanwezig zijn!

Elk jaar strijden de civielrechtelijke pleitverenigingen van negen universiteiten om de titels ‘beste pleiter’ en ‘beste rechter’ van studerend Nederland. De beoordeling van de ten toon gespreide juridische strijd zal in de deskundige handen zijn van de jury, die wordt gevormd door o.a. leden van de Hoge Raad, prominente advocaten en hoogleraren.

Dit jaar wordt de Nationale Pleit Marathon in Rotterdam georganiseerd en is daarom toepasselijk omgedoopt tot ‘NPM’08 aan de Maas’.

Mr. is op deze dagen aanwezig en in het magazine van mei wordt er uitgebreid verslag gedaan van de Nationale Pleit Marathon. Daarnaast zal op Mr. TV in mei een videoverslag te bekijken zijn met een beelverslag van deze dagen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top