NautaDutilh benoemt twee nieuwe partners met oog op groei van kantoor Luxemburg

NautaDutilh heeft Jean-Marc Groelly en Jean-Michel Schmit als partners in haar kantoor in Luxemburg benoemd.

Jean-Marc Groelly is gespecialiseerd in internationaal belastingrecht. Hij adviseert vooral op het gebied van structured finance en M&A transacties evenals private equity en onroerend goed transacties. Voor zijn komst naar NautaDutilh heeft hij ruim zes jaar bij verschillende internationale advocaten- en advieskantoren in Luxemburg gewerkt.

Jean-Michel Schmit, nu counsel bij Linklaters, is een ervaren vennootschapsrecht advocaat die de afgelopen elf jaar bij Linklaters in Luxemburg werkzaam was. Hij komt met ingang van 1 maart a.s. naar NautaDutilh. Hij is gespecialiseerd in internationale M&A transacties en hij is actief in de private equity sector.

"Wij zijn blij met de benoeming van Jean-Marc Groelly en Jean-Michel Schmit. Het weerspiegelt de snelle uitbreiding van ons kantoor in Luxemburg en onze focus op kwaliteit en service in de snel groeiende juridische markt in Luxemburg" zegt Pieter Elias, hoofd van NautaDutilh in Luxemburg.

NautaDutilh is recent verhuisd naar een groter pand aan de Rue Jean Bertholet in Luxemburg.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven