Nautadutilh introduceert Class Action Team

NautaDutilh introduceerde op 8 november het Class Action Team, een team specialisten op het gebied van de collectieve procesvoering en afwikkeling van massaschade zaken ofwel ‘class action’.

Het team beoogt als een kenniscentrum en internationaal aanspreekpunt voor collectieve procedures te fungeren en bestaat uit een aantal advocaten en professionals uit de financiële en corporate praktijk en specialisten met een brede ervaring in sectoren als gezondheidszorg, farmacie, verzekeringen, productaansprakelijkheid.

Naast de introductie van het nieuwe team is inmiddels de website http://www.classactions.nautadutilh.com/ gelanceerd. Het Class Action Team staat onder leiding van Daan Lunsingh Scheurleer, die onder meer Ianika Tzankova en Rutger Kalsbeek tot zijn team mag rekenen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Gerelateerd}
{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven