NautaDutilh wint Gouden Toga en KienhuisHoving Gouden Bef

Advocatenkantoor NautaDutilh heeft de Gouden Toga 2007 gewonnen. Deze prijs voor arbeidsmarktcommunicatie wordt jaarlijks door Mr. (het magazine voor juristen) uitgeloofd.

NautaDutilh won de prijs, die donderdag 22 november in Amsterdam werd uitgereikt, met haar uiting “Er kan er maar één de beste zijn. En daar zoeken wij er 24 van”. Het gaat hier om een advertentie waarmee kandidaten worden gezocht voor de jaarlijkse masterclass die NautaDutilh organiseert voor laatstejaars studenten rechten. De advertentie is gemaakt door Het Hoofdbureau.

De jury van de Gouden Toga bestaat uit een vertegenwoordiger van de juridische studieverenigingen, de decaan van de juridische faculteit Maastricht, de voorzitter van de Jonge Balie Nederland en oudhoofdredacteur Michael van Os van Adformatie. De prijs, een wisseltrofee, is een bronzen beeld van een toga, gemaakt door vormgever Frank van Hooft. In 2006 won Van Doorne advocaten en notarissen de Gouden Toga.

Gouden Bef

De publieksprijs, de Gouden Bef, is dit jaar gewonnen door advocatenkantoor KienhuisHoving uit Enschede. KienhuisHoving portretteert zich in de campagne “Qua werk verandert er weinig”, als een in het oosten van het land gevestigd kantoor waar wonen en leven op een hoog niveau liggen. Het werk is net zo uitdagend als elders. Verantwoordelijk voor de campagne is Artin Advertising. De winnaar van de publieksprijs is gekozen door duizenden bezoekers die hun stem hebben uitgebracht op deze website. In totaal zijn er tien kantoren bekroond.

Image

Uitreiking ‘Gouden Toga’ aan NautaDutilh (© Chris van Houts)

Image

Rutger Prakke (KienhuisHoving) ontvangt ‘Gouden Bef’ (© Chris van Houts)

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven