Partnerbijdrage van

NGB 95 jaar: lustrum 2025

Volgend jaar is het zover: het NGB bestaat 95 jaar en dat vieren we met een feestelijk congres in november 2025. Wie helpt ons het lustrum te organiseren?

Delen:

Het negentiende lustrumcongres vindt plaats in november 2025.Traditiegetrouw wordt het lustrumcongres georganiseerd door een groepje betrokken NGB-bedrijfsjuristen: de lustrumcommissie. Natuurlijk samen met het NGB-secretariaat.

Wil jij onderdeel zijn van de lustrumcommissie? Neem dan contact met ons op. Ook als je eerst meer over het lustrum en de lustrumcommissie wilt weten.

Vijf jaar geleden bestond de lustrumcommissie uit Douwe Groenevelt, Zehra Sahin, Dorien Patberg, Janine Prins en Martijn Vermeer. Zij organiseerden ‘Digital Counsel: Fast forward Future Proof’ in de Amsterdome in Amsterdam. Het was een groot succes, met bijna driehonderd mensen. De stemming was uitstekend en de bedrijfsjuristen bruisten van energie tijdens de inhoudelijke sessies en uitgebreide netwerkmomenten.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven