Niet ‘out’, maar ‘up’ bij Boekel De Nerée

Delen:

bigstock On Top Of The World 948942-199x300Boekel de Nerée is binnenkort drie nieuwe partners rijker. Krijn Hoogenboezem, Marc Elshof en Marc Kuijper worden bij Boekel De Nerée per 1 april tot partner benoemd.

Zij zijn vanaf het begin van hun carrière als advocaat werkzaam bij Boekel. Krijn Hoogenboezem is specialist op het gebied van faillissementsrecht en bestuurdersaansprakelijkheid. Hij adviseert vastgoedbeleggers bij (dreigende) faillissementen van huurders, zoals bij de kwesties rond V&D, Mexx en Polare.

Marc Elshof  heeft een brede praktijk op het gebied van commercial contracts, en heeft een bijzondere focus op IT en privacy. Hij staat regelmatig vastgoedbeleggers bij inzake privacyregelgeving in en rond winkelcentra. Marc Kuijper  is specialist op het gebied van mededingingsrecht en staatssteun. Hij adviseert onder andere over mededingings- en staatssteunaspecten van nieuwbouwprojecten en winkelcentra.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven