Nieuw bestuur Loyens & Loeff

Delen:

Marieke Bakker

Marieke Bakker

Gert-Wim van de Meent

Gert-Wim van de Meent

Willem Jarigsma

Willem Jarigsma

Loyens & Loeff krijgt met Marieke Bakker en Gert-Wim van de Meent twee nieuwe dagelijks bestuurders. Zij vormen met managing partner Willem Jarigsma het nieuwe uitvoerend bestuur. Jarigsma is herbenoemd voor een tweede termijn van twee jaar. Medebestuurder Fred van der Leije had zich niet voor herbenoeming beschikbaar gesteld.

Alle (her)benoemingen zijn voor twee jaar. Twee jaar eerder heeft het dagelijks bestuur van Loyens & Loeff al in kaart gebracht welke wijzigingen er wenselijk waren om het kantoor aan te laten sluiten bij de veranderende eisen van onze cliënten. “Toen hebben we de eerste veranderingen doorgevoerd,” zegt Willem Jarigsma. “Zo zijn we internationaal gegroeid door Zwitserland als nieuwe thuismarkt toe te voegen en werken we nu in onze vier thuismarkten met kantoorbrede praktijkgroepen en sectorteams. Met het nieuwe Dagelijks Bestuur zal de focus de komende jaren liggen op verdere uitbouw van onze dienstverlening en innovaties.”

Belastingadviseur Marieke Bakker gaf de afgelopen vier jaar leiding aan het kantoor in Zürich. Ze gaf daar ook les aan de universiteiten in Zürich en Lausanne en was docent op het gebied van fusies en splitsingen voor de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Gert-Wim van de Meent (1964) leidde de afgelopen jaren de praktijkgroep Mededinging & Overheid en het sectorteam Healthcare. Hij is daarnaast als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

Loyens & Loeff (advocaten, belastingadviseurs en notarissen) heeft een Bestuur dat in totaal uit acht personen bestaat, van wie drie uitvoerende bestuurder zijn. Het bedrijf heeft een eenlaags bestuursmodel (one-tier board), bestaande uit uitvoerende en niet-uitvoerende bestuurders.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven