Nieuw: cursus- en golfdag voor alumni rechtenfaculteit

Op 20 juni 2008 organiseert de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen de eerste editie van de "Nijmegen Open 2008". Deze dag is een combinatie van een golftoernooi en onderwijs speciaal voor juristen die hun opleiding aan de rechtenfaculteit hebben genoten.

Het is voor het eerst in het 85-jarig bestaan van de faculteit dat een dergelijk evenement wordt georganiseerd. De faculteit heeft een aantal advocaten- en notariskantoren uitgenodigd waar zij een nauwe band mee heeft. Naast de medewerkers van deze kantoren neemt nog een aantal alumni deel aan de activiteit. Het is een wens van de faculteit om een traditie te starten met deze jaarlijkse cursus-golfdag.

Voorafgaand aan de golfwedstrijd wordt een Actualiteitencursus Burgerlijk recht verzorgd door prof. mr. Steven Bartels, hoogleraar Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De cursisten krijgen hiervoor in het kader van permanente opleiding punten toegekend van de Nederlandse Orde van Advocaten of Koninklijke Notariële Beroepsgroep.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven