Nieuw juridisch antiquariaat in Den Haag

Delen:

Foto: Pixabay

Nederland is een juridisch antiquariaat rijker. Op 1 maart opent Douwes Juridisch Antiquariaat deuren. In 2016 werd boekhandel Douwes in Den Haag uitgebreid met DNJB, Douwes Nieuwe Juridische Boekhandel. Deze uitbreiding vulde de leegte op die was ontstaan na het verdwijnen van Jongbloed Juridische Boekhandel, ook in Den Haag.

Ex-Jongbloed medewerker Eric Koreman zette bij Douwes DNJB op, en heeft nu de collectie van Juridisch Antiquariaat A. Jongbloed c.q. Antiquariaat Villa Leon naar Douwes gehaald. Het eertijds besloten antiquariaat is nu elke dag te bezoeken.

Douwes Juridisch Antiquariaat omvat zo’n 2.500 gebruikte boeken. Dat zijn banden uit de 19e eeuw, maar ook vrijwel nieuwe boeken van juristen of advocatenkantoren die recentelijk met hun praktijk zijn gestopt.

Op 1 maart (13.00-18.00 uur) houdt Koreman Open Huis voor een hernieuwde kennismaking aan de Herengracht 60, Den Haag. Vanaf die datum is de collectie ook via internet toegankelijk.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven