Nieuw juridisch kennisplatform

Delen:

Het online juridische kennisplatform www.juristenweblog.nl is gisteren de lucht in gegaan. Deze nieuwe weblog biedt specialistische en specifieke informatie op juridisch gebied en is geïntroduceerd door USG Juristen, de grootste aanbieder van juridische professionals. Door de huidige economische ontwikkelingen worden organisaties in toenemende mate geconfronteerd met complexe juridische kwesties waarvoor zij veelal online op zoek gaan naar juridische informatie. Met de introductie van deze weblog wordt ingespeeld op deze toenemende vraag.

Juristenweblog.nl is een kennisportal, online database en nieuwsbriefgenerator die gevuld wordt met artikelen over een groot aantal rechtsgebieden die geschreven zijn door de juridische professionals van USG Juristen. Bezoekers van de weblog kunnen zich inschrijven voor een nieuwsbrief over een bepaald vakgebied. Daarnaast ontvangen zij, zodra er een nieuw artikel uit hun vakgebied is geplaatst, een mail zodat zij het artikel direct kunnen raadplegen. Geregistreerde personen kunnen vervolgens bij het artikel een reactie plaatsen zodat er interactie ontstaat tussen de auteur en de lezer.

"Specialisten die tegen juridische materie aanlopen, gaan steeds vaker op internet op zoek naar juridische informatie", aldus Karin Korstanje, algemeen directeur van USG Juristen. "Met de introductie van deze weblog voorzien wij zowel juridische professionals als organisaties van heldere, actuele en praktische juridische informatie. Juristenweblog.nl maakt het mogelijk om juridische vraagstukken te vertalen naar heldere oplossingen voor zowel het bedrijfsleven en de overheid."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven