Nieuw Rotterdams advocatenkantoor: Conway Stendahl

Twee voormalige partners van het advocatenkantoor Van Mens & Wisselink maakten vandaag de oprichting van een nieuw kantoor bekend, dat zich primair zal richten op de internationale arbitragepraktijk en op de (internationale) procespraktijk op het gebied van het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. De naam van het nieuwe advocatenkantoor is Conway Stendahl.

Shawn Conway en Arnold Stendahl, beide advocaten met een lange staat van dienst in de Rotterdamse balie en algemeen bekend in hun rechtsgebied, zullen het nieuwe kantoor leiden. Ze zullen vanaf het begin worden vergezeld door vijf advocaten. Thabiso van den Bosch en Nathan O’Malley zijn hun medepartners, daarnaast is dit nieuwe kantoor versterkt door de advocaatmedewerkers Rianne Baumann, George Janssen en Hanneke Vogelaar. Conway Stendahl, Advocaten & Attorneys-at-law richt zich naast de procespraktijken van de oprichters ook op de (internationale) commerciële transactie- en handelspraktijk.

De ondertitel van het kantoor, Advocaten & Attorneys-at-law, kenmerkt één van de unieke karakteristieken van dit Rotterdamse kantoor – de samenwerking tussen Amerikaanse en Nederlandse advocaten. Shawn Conway, ingeschreven en werkzaam als advocaat in zowel de Verenigde Staten als in Nederland: "Wij hebben de beschikking over een groep hoog gekwalificeerde professionals met praktijkervaring in jurisdicties aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. Dit stelt ons in staat om onze cliënten goed te kunnen assisteren bij commerciële transacties alsook geschillen." Conway stelt verder: " Internationale arbitrage, welke gewoonlijk in de Engelse taal wordt gevoerd, is de methode bij uitstek om geschillen in internationale kwesties te beslechten. Het combineert procedurele aspecten uit zowel common law als civil law. De achtergronden en aanzienlijke ervaring van onze advocaten stellen ons in staat om een unieke dienst aan te bieden aan partijen in zulke kwesties."

Conway Stendahl vindt zijn inbedding in Nederland in hoofdzaak in de praktijk van verzekeringen en aansprakelijkheid, onder leiding van Arnold Stendahl, die net zoals Conway meer dan 20 jaar in Rotterdam als advocaat werkzaam is. "Hoewel wij strikt genomen een nieuw kantoor zijn, beschikken wij al over zeer ruime bekendheid bij onze cliënten en relaties, mede door onze effectieve en hoogkwalitatieve aanpak van zaken", aldus Stendahl.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven