Partnerbijdrage van

Nieuwe contactpersoon Werkgroep Digitalisering

Delen:

Martin Woodward
Martin Woodward

Martin Woodward, senior bedrijfsjurist en advocaat in dienstbetrekking bij Arcadis in Amsterdam, is de nieuwe contactpersoon voor de NGB Werkgroep Digitalisering. Martin neemt het stokje over van Jasper Langezaal, senior bedrijfsjurist bij Siemens en NGB-bestuurslid.

Martin was van 2004 tot januari 2015 advocaat op de Rotterdamse vestiging van Loyens & Loeff. Na zijn overstap naar Arcadis, een van ‘s werelds grootste ontwerp- en ingenieursbureaus, werd zijn belangstelling al snel getrokken door de digitale transformatie van deze bedrijfstak. Sindsdien legt Martin zich toe op de juridische vakgebieden die hiermee verband houden, waaronder datarecht, IE, IT en Privacy.

De NGB Werkgroep Digitalisering houdt zich enerzijds bezig met de juridisch-inhoudelijke vraagstukken die verband houden met digitaliserings- en transformatieprocessen. Anderzijds heeft de Werkgroep als doel de impact van digitalisering op het werk van de bedrijfsjurist te onderzoeken en verder te concretiseren (LegalTech). Een aantal presentaties over de impact van digitalisering zijn inmiddels op de website beschikbaar voor NGB leden (na inloggen: ‘Voor leden > Archief bijeenkomsten’). In september 2019 organiseerde het NGB samen met Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn een seminar over Innovatie en Technologie. Daar is ook deel VIII van de NGB Reeks over ditzelfde onderwerp gepresenteerd. Dit praktische boekje met tips & tricks is te downloaden op deze website (‘Voor leden > publicaties > NGB-reeks’).

Meer informatie vindt u op de pagina van de werkgroep (‘Voor leden’ > ‘Secties > Werkgroep Digitalisering’). Wilt u deelnemen aan de werkgroep Digitalisering, stuurt u dan een e-mail naar info@ngb.nl. De werkgroep is alleen voor NGB-leden.
Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Vraag het lidmaatschap aan.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven