Nieuwe directeur OSR juridische opleidingen

OSR juridische opleidingen heeft met ingang van 1 januari Petra Jungjohann aangesteld als nieuwe directeur. Zij volgt Michiel van Berckel Smit op, die de afgelopen vier jaar directeur van OSR juridische opleidingen was.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Nieuwe directeur OSR juridische opleidingen

Na de maatschappelijke veranderingen en vertaling daarvan in opleidingsbehoeften in 2020, werd het tijd een nieuwe strategische koers uit te zetten en daarvoor het stokje over te dragen door Michiel van Berckel Smit aan Petra Jungjohann. Jungjohann was de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling en marketing van juridische opleidingen bij OSR. Daarvoor bekleedde zij diverse managementrollen bij (educatieve) uitgeverijen. Zij neemt hiermee ruim twintig jaar ervaring met off- en online opleiden mee, die in haar nieuwe functie goed van pas komt.

Jungjohann: “Bij OSR streven we naar rechtvaardigheid in onze samenleving. Dat doen we door professionals in de juridische context handvatten te geven waarmee ze (nog) vaardiger worden in het recht en waarmee wij hen faciliteren om hun beroep nog beter uit te oefenen. Op die manier werken we samen aan de optimale rechtsstaat. Wij streven met onze cursisten naar de principes van een optimale rechtstaat met vrijheid, (rechts)zekerheid en (rechts)gelijkheid.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl