Nieuwe juridisch adviseur Koningin

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Arnold Croiset van UchelenArnold Croiset van Uchelen is met ingang van 15 januari 2010 benoemd tot de rechtsgeleerd raadsman van Koningin Beatrix. Van Uchelen volgt Enno Wiersma op die per dezelfde datum met pensioen zal gaan. Van Uchelen is sinds een jaar managing partner van Allen & Overy. Desgevraagd zegt hij de benoeming als ‘zeer eervol’ te ervaren, maar geen nadere mededelingen te kunnen doen.

Croiset van Uchelen werd geboren in 1961. Hij heeft rechten (1986) en filosofie (1988) gestudeerd. Hij werkte korte tijd in New York en in Frankfurt en is tevens Rechtsanwalt bij het Landgericht Frankfurt am Main.

Naast zijn werk bij Allen & Overy is hij tevens docent Corporate Litigation (aandeelhoudersgeschillen) bij de Grotius Academie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top