Partnerbijdrage van

Nieuwe NGB-voorzitter en -bestuursleden

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op de algemene vergadering van donderdag 30 juni jl. nam Arnold Brakel, Head of Legal bij ING, afscheid als bestuursvoorzitter. Arnold vervulde deze functie sinds januari 2014. Geerte Hesen, General Counsel & Company Secretary bij Lumicks, nam het voorzitterschap van Arnold over. Zij is sinds juni 2019 NGB-bestuurslid, net als Roderick Verstegen. Geerte en Roderick werden op de vergadering herbenoemd.

Als nieuwe bestuursleden werden Dorien Patberg, Manager Legal bij Makro, en Rik Aertsen, Principal Legal Counsel bij ING, benoemd. Zij zijn binnen het NGB geen onbekenden. Dorien zat in de lustrumcommissie die, met twee jaar gedwongen vertraging, het schitterende lustrumcongres in november 2021 organiseerde. Rik is actief binnen het initiatief Jurist doet WAT en voorzitter van de Klimaattafel Gebouwde Omgeving.

Deze twee vacatures waren er door het eerdere vertrek van Suzanne Drion en Yolande van Houte.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top