Nieuwe rechtbank Breda gaat drie organisaties huisvesten

Delen:

rechtbank bredaHet Rijksvastgoedbedrijf heeft het voornemen om consortium InBalans aan te wijzen als bouwer van het nieuwe gerechtsgebouw in Breda. Bouwbedrijf VolkersWessels maakt onderdeel uit van InBalans. De definitieve gunning staat gepland op donderdag 23 april.

In het nieuwe gerechtsgebouw neemt naast de rechtbank en het Openbaar Ministerie ook de Raad voor de Kinderbescherming zijn intrek. Drie organisaties onder één dak, goed bereikbaar voor de burger en de medewerkers, met uitnodigende faciliteiten zoals spreekkamers, overlegplekken en een koffiecorner. Het delen van een gebouw en faciliteiten zoals de portier, beveiliging, vergaderfaciliteiten en catering levert synergievoordelen op, zo meldt www.rechtspraak.nl.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen, zullen de kantoorruimtes van de drie organisaties gescheiden worden ondergebracht. Na een centrale entree met een aantal gezamenlijke faciliteiten hebben de drie organisaties ook ieder hun eigen publieksruimtes.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven