Partnerbijdrage van

Nieuwe secretaris sectie Advocaat in dienstbetrekking

Delen:

Maarten Sturm
Maarten Sturm

Maarten Sturm, senior bedrijfsjurist bij Tata Steel in IJmuiden, is de nieuwe secretaris van de sectie Advocaat in dienstbetrekking. Maarten houdt zich bij Tata Steel vooral bezig met de ondersteuning van de procurement afdeling, en zijn focus ligt bij de grotere Capex investeringen. Voordat hij in 2017 bij Tata Steel begon, werkte Maarten dertien jaar als advocaat bij Houthoff op het gebied van corporate litigation en arbitrage. Maarten is tevens lid van de redactie van Overeenkomst in de Rechtspraktijk.

De sectie Advocaat in dienstbetrekking biedt advocaten in dienstbetrekking de gelegenheid ervaringen, best practices, documenten en tips met elkaar uit te wisselen. Het NGB beschikt over een model kantoorhandboek, dat leden (na inloggen) kunnen downloaden. In juni organiseert de sectie negen bijeenkomsten Gestructureerd Intercollegiaal Overleg. Meer informatie vindt u op de pagina van de sectie (na inloggen: ‘Voor leden’ > ‘Secties’).

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven