NGB

Nieuwe secretaris sectie Advocaat in dienstbetrekking

Maarten Sturm
Maarten Sturm

Maarten Sturm, senior bedrijfsjurist bij Tata Steel in IJmuiden, is de nieuwe secretaris van de sectie Advocaat in dienstbetrekking. Maarten houdt zich bij Tata Steel vooral bezig met de ondersteuning van de procurement afdeling, en zijn focus ligt bij de grotere Capex investeringen. Voordat hij in 2017 bij Tata Steel begon, werkte Maarten dertien jaar als advocaat bij Houthoff op het gebied van corporate litigation en arbitrage. Maarten is tevens lid van de redactie van Overeenkomst in de Rechtspraktijk.

De sectie Advocaat in dienstbetrekking biedt advocaten in dienstbetrekking de gelegenheid ervaringen, best practices, documenten en tips met elkaar uit te wisselen. Het NGB beschikt over een model kantoorhandboek, dat leden (na inloggen) kunnen downloaden. In juni organiseert de sectie negen bijeenkomsten Gestructureerd Intercollegiaal Overleg. Meer informatie vindt u op de pagina van de sectie (na inloggen: ‘Voor leden’ > ‘Secties’).

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl