Partnerbijdrage van

Nieuwe secretaris sectie Advocaat in dienstbetrekking

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Maarten Sturm
Maarten Sturm

Maarten Sturm, senior bedrijfsjurist bij Tata Steel in IJmuiden, is de nieuwe secretaris van de sectie Advocaat in dienstbetrekking. Maarten houdt zich bij Tata Steel vooral bezig met de ondersteuning van de procurement afdeling, en zijn focus ligt bij de grotere Capex investeringen. Voordat hij in 2017 bij Tata Steel begon, werkte Maarten dertien jaar als advocaat bij Houthoff op het gebied van corporate litigation en arbitrage. Maarten is tevens lid van de redactie van Overeenkomst in de Rechtspraktijk.

De sectie Advocaat in dienstbetrekking biedt advocaten in dienstbetrekking de gelegenheid ervaringen, best practices, documenten en tips met elkaar uit te wisselen. Het NGB beschikt over een model kantoorhandboek, dat leden (na inloggen) kunnen downloaden. In juni organiseert de sectie negen bijeenkomsten Gestructureerd Intercollegiaal Overleg. Meer informatie vindt u op de pagina van de sectie (na inloggen: ‘Voor leden’ > ‘Secties’).

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top