NGB

Nieuwe sessies Online Ronde Tafels

Pieter Mantel en Evelien Brussee

Voor de Online Ronde Tafels die het NGB met Van Benthem & Keulen organiseerde over actuele onderwerpen in deze crisis, was veel belangstelling. Daarom organiseren wij extra sessies. Op donderdag 30 april om 14.00 u. verzorgen Pieter Mantel en Evelien Brussee een Online Ronde Tafel Arbeidsrecht. Kon u vorige keer niet deelnemen omdat het maximum aantal deelnemers was bereikt, dan heeft u nu de kans dit alsnog te doen. Aan de orde komen onder meer: de regeling NOW, reorganisatie en andere maatregelen, beschikbaarheid voor werk en de impact van deze crisis op de arbeidsvoorwaarden.

In de eerste week van mei organiseren we Online Ronde Tafels Restructuring & Recovery, Contractenrecht en Governance. Zie voor meer informatie en aanmelding de agenda.

De bijeenkomsten zijn exclusief voor NGB-leden. Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid? U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap via onze website.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl