Partnerbijdrage van

Nieuwe sessies Online Ronde Tafels

Delen:

Pieter Mantel en Evelien Brussee

Voor de Online Ronde Tafels die het NGB met Van Benthem & Keulen organiseerde over actuele onderwerpen in deze crisis, was veel belangstelling. Daarom organiseren wij extra sessies. Op donderdag 30 april om 14.00 u. verzorgen Pieter Mantel en Evelien Brussee een Online Ronde Tafel Arbeidsrecht. Kon u vorige keer niet deelnemen omdat het maximum aantal deelnemers was bereikt, dan heeft u nu de kans dit alsnog te doen. Aan de orde komen onder meer: de regeling NOW, reorganisatie en andere maatregelen, beschikbaarheid voor werk en de impact van deze crisis op de arbeidsvoorwaarden.

In de eerste week van mei organiseren we Online Ronde Tafels Restructuring & Recovery, Contractenrecht en Governance. Zie voor meer informatie en aanmelding de agenda.

De bijeenkomsten zijn exclusief voor NGB-leden. Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid? U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap via onze website.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven