Partnerbijdrage van

Nieuwe sessies Online Ronde Tafels

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Pieter Mantel en Evelien Brussee

Voor de Online Ronde Tafels die het NGB met Van Benthem & Keulen organiseerde over actuele onderwerpen in deze crisis, was veel belangstelling. Daarom organiseren wij extra sessies. Op donderdag 30 april om 14.00 u. verzorgen Pieter Mantel en Evelien Brussee een Online Ronde Tafel Arbeidsrecht. Kon u vorige keer niet deelnemen omdat het maximum aantal deelnemers was bereikt, dan heeft u nu de kans dit alsnog te doen. Aan de orde komen onder meer: de regeling NOW, reorganisatie en andere maatregelen, beschikbaarheid voor werk en de impact van deze crisis op de arbeidsvoorwaarden.

In de eerste week van mei organiseren we Online Ronde Tafels Restructuring & Recovery, Contractenrecht en Governance. Zie voor meer informatie en aanmelding de agenda.

De bijeenkomsten zijn exclusief voor NGB-leden. Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid? U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap via onze website.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top