Nieuwe tv-serie over rechtspraak

Delen:

Recht van Nederland belicht wekelijks vonnissen die zijn uitgesproken in opvallende zaken en probeert daarbij ‘verder te gaan waar het nieuws in de krant en op de televisie ophoudt’. SBS6 zendt met ingang van zondag 25 november deze nieuwe tv-serie over rechtspraak uit.

Het programma geeft een beeld van wat er omgaat bij rechtbanken en gerechtshoven en neemt daarvoor elke week een aantal uitspraken bij de kop. Betrokkenen vertellen hun persoonlijke verhaal over wat er is gebeurd, welke impact dat op hun leven heeft en hoe ze de rechtszaak hebben ervaren, terwijl deskundigen in de studio toelichting geven. Persrechter Lieneke de Klerk zal regelmatig aanschuiven om juridische kwesties te verduidelijken.

Recht van Nederland wordt gepresenteerd door Maureen du Toit en Daan Nieber en is de komende zondagavonden wekelijks om 22.50 uur te zien bij SBS6. Tijdens de eerste aflevering geeft een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie toelichting op zaken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven