Nieuwe voorzitter Vereniging van Mediators en Scheidingsbemiddeling in het Notariaat

Delen:

logo vmsnMichaël Lentze, notaris en mediator te Den Haag, is de nieuwe voorzitter van de Vereniging van Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat (VMSN). Lentze (44) is de opvolger van Palko Benedek, die 4 jaar voorzitter is geweest van het VMSN-bestuur.

Lentze is notaris sinds 2003 en sinds 2006 registermediator. Het bestuur, allen registermediators, bestaat nu naast Lentze uit Bas Leenders, notaris te Hilversum, en Marjan Kroek, notaris te Steenwijk. Lentze is per 26 maart jl. in functie.

De VMSN is lid van de Mediators Federatie Nederland (MFN). In de MFN hebben de grote landelijke verenigingen van mediators zich verenigd. De heer Benedek heeft de afgelopen jaren de VMSN vertegenwoordigd in het bestuur van de MFN. Hij zal deze vertegenwoordiging voorlopig voortzetten.

De VMSN is een notariële specialistenvereniging op het gebied van mediation. De leden zijn als notaris of kandidaat-notaris werkzaam in de notariële praktijk en zijn speciaal opgeleid om op een onpartijdige manier te bemiddelen in allerlei conflicten. Een groot aantal leden heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van beëindiging van relaties en kan zich scheidingsbemiddelaar noemen. Daarnaast doen de VMSN-leden mediations op het gebied van nalatenschappen, ondernemingsrecht en bij geschillen betreffende onroerend goed.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven