Nieuwe website Raad voor Rechtsbijstand

Delen:

raad-voor-rechtsbijstandMaandag 9 maart 2015 gaan twee nieuwe websites van de Raad online: één website met informatie specifiek voor burgers en één website specifiek toegespitst op advocaten en mediators. Algemene informatie en nieuws van de Raad is te vinden op het vernieuwde rvr.org. Cliënten kunnen voortaan worden doorverwezen naar rechtsbijstand.nl.

Op rvr.org is de algemene informatie logischer en volgens het toevoegproces chronologisch geordend, daar waar nodig wordt doorgelinkt naar Kenniswijzer. De site is gebouwd op basis van onderzoek onder advocaten en mediators. Ook de indeling en vormgeving zijn afgestemd en getest met advocaten en mediators. Zo is de site voortaan opgedeeld naar specifieke informatie voor advocaten en specifieke informatie voor mediators.

Meer informatie vindt u hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven