Partnerbijdrage van

Nieuwjaarsbijeenkomst en Algemene Ledenvergadering

Op 28 januari 2021 vindt de NGB Nieuwjaarsbijeenkomst 'Geopolitiek en Handel ' (online) plaats. Rem Korteweg (Instituut Clingendael) en Jan Joosten (Baker McKenzie) zullen tijdens deze online samenkomst u bij praten over geopolitieke ontwikkelingen en de handel tussen Europa, de VS en China. Hieruit volgt een vertaalslag naar wat dit betekent voor de praktijk van Nederlandse bedrijfsjuristen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Nieuwjaarsbijeenkomst en Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan het Webinar vindt de algemene vergadering plaats. NGB leden hebben reeds informatie hierover en de stukken per e-mail ontvangen. Vragen voor de algemene vergadering kunt u insturen tot uiterlijk woensdag 27 januari 2021 via info@ngb.nl, met in de onderwerpregel: ‘vragen algemene vergadering’.

Het volledig programma van de nieuwjaarsbijeenkomst en aanmelden kan hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top