NIG Ondernemingsrecht en Sandra de Bruijn Legal & Executive Search bundelen krachten

Vanaf vrijdag werken NIG Ondernemingsrecht en Sandra de Bruijn Legal & Executive Search samen. De bedrijven bundelen hun kennis van de juridische arbeidsmarkt en kunnen daarmee nog beter inspelen op de wensen van bedrijven en juristen.

Sandra de Bruijn Legal & Executive Search zal haar kennis primair inzetten om bedrijven van permanente krachten te voorzien. NIG Ondernemingsrecht blijft haar focus houden op het tijdelijk beschikbaar stellen van ervaren bedrijfsjuristen / Legal Counsels. ‘Door deze samenwerking zijn we in staat om met behoud van onze kwaliteit opdrachtgevers van zowel tijdelijke als van structurele oplossingen te voorzien. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat beide bedrijven hun focus niet verliezen’, aldus Remco Abeln van NIG Ondernemingsrecht.

NIG Ondernemingsrecht richt zich op de tijdelijke bemiddeling van ervaren bedrijfsjuristen/ Legal Counsels, Sandra de Bruijn Legal & Executive Search is gespecialiseerd in het werven van vast juridisch personeel. ‘Omdat wij dagelijks spreken met zowel organisaties als kandidaten weten wij wat er speelt in de markt. Op deze manier zijn wij in staat opdrachtgevers en kandidaten voor de markt uit met elkaar in contact brengen. Dit in combinatie met de bundeling van onze netwerken en onze jarenlange ervaring in deze specifieke (niche)markt maakt dat wij in staat zijn zowel opdrachtgevers als kandidaten optimaal te adviseren over de invulling van juridische vacatures of het nu gaat om een vaste invulling of een tijdelijk project’ aldus Sandra de Bruijn.

Het aantal juridische vacatures neemt fors toe. Dit maakt de juridische arbeidsmarkt krapper. Om aan de toenemende vraag van bedrijven naar juristen te kunnen voldoen is er nog meer specifieke kennis nodig. ‘Door onze jarenlange ervaring binnen de juridische arbeidsmarkt zijn zowel Sandra de Bruijn Legal & Executive Search als NIG Ondernemingsrecht in staat passende oplossingen te bieden’, aldus Nick Spenkelink van NIG Ondernemingsrecht.

Over NIG Ondernemingsrecht

NIG Ondernemingsrecht bemiddelt ervaren bedrijfsjuristen / Legal Counsels (minimaal 4 jaar werkervaring) binnen de top 500 van het bedrijfsleven. NIG Ondernemingsrecht werkt zowel met "eigen" Interim Legal Counsels als mede met Interim Juristen / Free Lance juristen. Een plotseling vertrek van een collega, zwangerschapsverlof, extra projecten door verandering van wet- en regelgeving of een Fusie en Overname traject kunnen aanleiding zijn voor een tijdelijke vraag naar ondersteuning.

Over Sandra de Bruijn Legal & Executive Search

Sandra de Bruijn Legal & Executive Search is een specialistisch kantoor op het gebied van werving en selectie van juristen. Het kantoor bemiddelt tussen ondernemingen, advocatenkantoren, organisaties en juristen voor vast dienstverband en interim-projecten. Het kantoor werkt landelijk, heeft een brede cliëntenkring in alle branches en werkt voor zowel beursgenoteerde als kleinere niet beursgenoteerde ondernemingen, financiële en juridische dienstverleners, de overheid en non-profit instellingen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven