Nog 15 plaatsen voor Meesterleague

Delen:

Meesterleague 2009De inschrijvingen voor de Meesterleague 2009 lopen voorspoedig. Voor dit eerste Nederlandse kampioenschap voetbal voor advocaten (dat zal plaatsvinden op zaterdag 20 juni 2009 bij SC Woezik te Wijchen) zijn inmiddels 15 inschrijvingen binnen. Het maximum aantal teams bedraagt 30.

De inschrijvingen voor de Meesterleague 2009 (georganiseerd in samenwerking met Mr.) weerspiegelen het breed opgezette karakter van dit evenement: de deelnemende teams representeren de gehele vaderlandse advocatuur: van de grote law firms in het Westen van het land tot de kleinere strafrechtkantoren in de provincie.

De Meesterleague 2009 is een evenement dat de sportminnend advocaat niet mag missen! Mobiliseer daarom uw kantoorgenoten en/of ga een alliantie aan met advocaten van een (concurrerend) kantoor – sport verbroedert immers – , en schrijf uw kantoor nu in.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven