Nog een paar plaatsen beschikbaar voor Meesterleague

Delen:

MeesterleagueOp zaterdag 20 juni 2009 is het eindelijk zover. Het eerste Nationale Kampioenschap Voetbal voor Advocatenkantoren zal worden gehouden op het gloednieuwe sportpark van SC Woezik te Wijchen. De voorbereidingen zijn in volle gang en voor de bestuurders van de Stichting Meesterleague (Wim Maas, Banning N.V.; Mark Bakker, Van Tilburg & Beks en Jan Maas, PriceWaterhouseCoopers) betekent dit dat ze naast hun praktijk druk in de weer zijn met de organisatie van het advocatenvoetbaltoernooi. Gelukkig worden ze daarbij geholpen door een professioneel evenementenbureau, HV Productions, zodat de heren toch nog enkele declarabele uren voor hun werkgevers kunnen maken.

Inmiddels hebben grote kantoren uit het Westen (zoals De Brauw en Nauta), maar ook kleine kantoren (zoals Weening Szymkowiak Maessen uit Maastricht en Jansen Van Gaal uit Wijchen) ingeschreven om mee te dingen naar de eerste officiële Meesterleague-cup. Hierdoor is het toernooi met recht een afspiegeling van onze Vaderlandse advocatuur.

Wilt u nog meedoen aan de Meesterleague? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Mobiliseer uw kantoorgenoten en/of ga een alliantie aan met advocaten van een (concurrerend) kantoor – sport verbroedert immers – , en schrijf uw kantoor nu in.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven