Partnerbijdrage van

Nog enkele plaatsen voor de SLCA dit najaar

Delen:

Senior Legal Counsel Academy

Op donderdag 6 juni jl. hebben zestien bedrijfsjuristen de vierde editie van de Senior Legal Counsel Academy succesvol afgerond. Bij de Senior Legal Counsel Academy werkt u onder leiding van ervaren general counsel en trainers, aan de hand van concrete casuïstiek, aan uw vermogen om u als een volwaardig gesprekspartner van bestuur en hoger management te positioneren. Zo verhoogt u uw impact binnen de organisatie.

Wilt u ook deelnemen aan de Senior Legal Counsel Academy? Voor de opleiding die in september 2019 start zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ook is het mogelijk om nu al in te schrijven voor de opleiding van het voorjaar 2020.

De Senior Legal Counsel Academy bestaat uit vijf trainingsdagen waarin uw eigen praktijk centraal staat.

  • Doelgroep: senior bedrijfsjuristen met minimaal 10 jaar werkervaring
  • Prijs 2019: € 5.250. NGB-leden betalen € 4.995 exclusief btw
  • Groepsgrootte: max. 16 deelnemers
  • NGB-leden krijgen voorrang bij toelating

Deze opleiding wordt aangeboden door NGB, CPO en Dialogue.

Voor meer informatie: ga naar https://www.seniorlegalcounselacademy.nl/ of neem contact op met Franca Brugman, opleidingsmanager SLCA (slca@cpo.ru.nl / 024 -361 24 09). Inschrijven kan eveneens via de website.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven