NGB

Nog even en dan verschijnt De Bedrijfsjurist

Nog even en dan verschijnt De Bedrijfsjurist nr 1 van dit jaar. In de schijnwerper staat Marnix Mol, Head of Legal & Compliance, CLSA Europe BV. ‘CLSA is een internationaal bedrijf, dat handelt als broker / dealer voor transacties op de Asian-Pacific effectenmarkten. Ons bedrijf heeft financiële vergunningen in meer dan 15 landen over de wereld’, vertelt Marnix. Hij is de enige Nederlander binnen dit bedrijf, waar 1500 mensen werken.

Verder in dit nummer onder meer ‘Sustainability voor de bedrijfsjurist’, een verslag van het Nieuwjaarsseminar in januari met Cees van Dam en Eric-Paul Schat, een interview met Geerte Hesen en Roderick Verstegen, bestuursleden sinds juni vorig jaar, en het Jaaroverzicht 2019.

Binnenkort valt het magazine op de mat, of de e-mail in de mailbox, als u heeft aangegeven het blad uitsluitend digitaal te willen ontvangen.

Bedrijfsjurist en nog geen NGB-lid? Meld u aan via onze website.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl