Partnerbijdrage van

Nog even en dan verschijnt De Bedrijfsjurist

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Nog even en dan verschijnt De Bedrijfsjurist nr 1 van dit jaar. In de schijnwerper staat Marnix Mol, Head of Legal & Compliance, CLSA Europe BV. ‘CLSA is een internationaal bedrijf, dat handelt als broker / dealer voor transacties op de Asian-Pacific effectenmarkten. Ons bedrijf heeft financiële vergunningen in meer dan 15 landen over de wereld’, vertelt Marnix. Hij is de enige Nederlander binnen dit bedrijf, waar 1500 mensen werken.

Verder in dit nummer onder meer ‘Sustainability voor de bedrijfsjurist’, een verslag van het Nieuwjaarsseminar in januari met Cees van Dam en Eric-Paul Schat, een interview met Geerte Hesen en Roderick Verstegen, bestuursleden sinds juni vorig jaar, en het Jaaroverzicht 2019.

Binnenkort valt het magazine op de mat, of de e-mail in de mailbox, als u heeft aangegeven het blad uitsluitend digitaal te willen ontvangen.

Bedrijfsjurist en nog geen NGB-lid? Meld u aan via onze website.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top