Nominaties gevraagd voor Lawyers for Lawyers Award

Delen:

logo-L4L---v2Op 29 mei zal de uitreiking van de Lawyers for Lawyers Award plaatsvinden. Deze prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt aan een advocaat of groep advocaten die zich op uitzonderlijke wijze inzet voor de ‘rule of law’ en de rechten van de mens, die vanwege het werk als advocaat wordt bedreigd of gehinderd en die baat zou kunnen hebben bij de publiciteit en erkenning van de Lawyers for Lawyers Award.

De Lawyers for Lawyers Award zal op 29 mei 2015 voor de derde keer worden uitgereikt. Een onafhankelijke jury, bestaande uit mr. Heikelien Verrijn Stuart (voorzitter), mr. Theo van Boven, mr. Egbert Myjer en mr. Els Swaab, zal uit de lijst van genomineerden bepalen aan welke advocaat de award zal worden uitgereikt. De prijs bestaat uit een bijzonder aandenken en een gelddonatie van € 10.000,-.

Vanaf vandaag kan een advocaat, of een groep advocaten, voor de Lawyers for Lawyers Award genomineerd worden. Iedereen kan een nominatie indienen, maar een advocaat of een groep advocaten kan zichzelf niet nomineren. Advocaten uit de hele wereld kunnen genomineerd worden. Nominaties kunnen worden ingediend tot 15 februari 2015.

Klik hier voor meer informatie of om een nominatie in te dienen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven