Normalisering Rechtspositie Ambtenaren

Delen:

De Vereniging Ambtenaar & Recht organiseert op 26 maart de voorjaarsbijeenkomst welke dit keer in het teken staat van (het ontwerp van) de Wet Normalisering rechtspositie ambtenaren. Het wetsontwerp is bij de Tweede Kamer onder andere ingediend door mr. F. Koşer Kaya (D66). Zij zal een toelichting geven op de beoogde normalisering ten overstaan van de leden van de vereniging.

Verder zullen tijdens de bijeenkomst onder meer spreken: mr. J.J. Blanken (advocaat en bestuurslid van de vereniging), drs. J.W. Holtslag (adviserend lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en voormalig Secretaris-Generaal van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en mr. T. van Peijpe, (gastonderzoeker Hugo Sinzheimer Instituut van de Universiteit van Amsterdam en voormalig bestuursrechter).

Locatie: Nieuwspoort te ’s-Gravenhage
Duur: 15.50 tot 18.30 uur. (inclusief borrel)

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven