Nout Wellink over de rol van de centrale bank

Delen:

Nout WellinkNout Wellink, oud president van De Nederlandsche Bank en alumnus van de Universiteit Leiden, zal de derde lezing in de reeks Hazelhoff Guest Lectures verzorgen op vrijdag 15 maart. Hij zal spreken over de rol van de centrale bank in het huidige roerige financiële klimaat en daarbij ook ingaan op de gewijzigde kapitaaleisen die voor banken gelden. De Hazelhoff Guest Lectures worden georganiseerd door het Hazelhoff Centre for Financial Law van de Universiteit Leiden.

Ook zal bij deze lezing ruime gelegenheid bestaan om vragen te stellen. De middag wordt afgesloten met een borrel, aangeboden door ABN Amro.

De voorgaande lezingen waren een groot succes en werden verzorgd door Jan Kees de Jager en de curatoren van de DSB Bank, Ben Knüppe en Rutger Schimmelpenninck.

Klik voor meer informatie hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven