NOvA Jaarcongres: ‘B the Best’

Delen:

b-the-bestDe Nederlandse Orde van Advocaten organiseert op vrijdag 27 september het jaarlijkse congres voor alle advocaten in Nederland. Het congres bestaat uit een gevarieerd programma van sessies over diverse onderwerpen georganiseerd door de specialisatieverenigingen. De dag wordt afgesloten met een debat over kwaliteit en deskundigheid én over de uitdagingen waar de beroepsgroep voor staat.

Het congres staat in het teken van de plicht van de individuele advocaat om elke dag weer de lat voor zichzelf hoog te leggen. Dit noodzaakt elke advocaat om het uiterste van zichzelf te vergen en zijn kwaliteit en deskundigheid continu onder de loep te leggen. Iedere individuele advocaat heeft medeverantwoordelijkheid voor de uitstraling van de beroepsgroep. De optelsom van alle advocaten creëert immers het beeld van de advocatuur.

Deelnemers van het debat, onder leiding van Paul van Liempt, zijn: Frank de Grave (voorzitter Orde van Medisch Specialisten), Wim Anker (Anker & Anker Strafrechtadvocaten) en Margo Trappenburg (lid Raad van Advies, Nederlandse Orde van Advocaten). Daarna is er een walking diner.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven