NPM Capital neemt meerderheidsbelang in Vurense Snack Industrie over

Delen:

Investeerder NPM Capital neemt een meerderheidsbelang in Vurense Snack Industrie (VSI) over, Europees marktleider in de productie van functionele voedingsrepen voor onder meer dieet- en sportvoeding. Met NPM aan boord wil VSI nog sneller groeien.

Adviseurs NPM:
CORP. (Eric de Best, Diederik Baas)

Adviseurs VSI:
NautaDutilh (Jeroen Preller, Nienke van der Meer), Atlas Advisors (Antonio Georgalos)

Eric de BestEric de Best, dealmaker voor CORP.: “Het is altijd een uitdaging om binnen korte tijdslijnen een transactie naar tevredenheid te closen, maar met name door de constructieve samenwerking tussen partijen is dat denk ik goed gelukt. Ik zie voor private equity ook in 2013 een grote rol weggelegd. Voor goede ondernemingen zal altijd interesse zijn, zowel van private equity partijen als van strategen. Private equity is een primaire focus van ons kantoor en zodoende kennen we de meeste spelers op de markt goed, maar het blijft natuurlijk altijd leuk om gevraagd te worden om in een transactie als deze te adviseren. In zijn algemeenheid is het zo dat financieringsmogelijkheden zijn afgenomen ten opzichte van een aantal jaar geleden, maar zoals gezegd blijft voor goede bedrijven altijd een markt. VSI is daar een goed voorbeeld van.”

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven