Nysingh versterkt de sectie Vennootschap & Transacties

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Yana LevinPer 1 juli 2010 is mr. Yana Levin begonnen bij de sectie Vennootschap & Transacties van Nysingh advocaten-notarissen.

Yana is als advocaat-stagiaire en vervolgens als advocaat-medewerker werkzaam geweest bij Clifford Chance LLP te Amsterdam op de secties Banking en Corporate. Vier jaar later heeft ze een overstap gemaakt naar de Amsterdamse vestiging van CMS Derks Star Busmann. Daar heeft ze de afgelopen drie jaar op de sectie Corporate & Finance gewerkt.

Bij Nysingh richt Yana zich op de algemene ondernemingsrechtpraktijk met een nadruk op fusies en overnames, waarbij ze zowel Nederlandse als internationale ondernemingen adviseert in het kader van nationale en grensoverschrijdende transacties.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top